Україна продовжила на 3 роки санкції для "Масандри" і низки інших кримських підприємств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна продовжила на 3 роки санкції для "Масандри" і низки інших кримських підприємств

Фондовий ринок
228
Україна продовжила дію спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) строком на три роки щодо низки підприємств Криму, перереєстрованих згідно з російським законодавством.
Згідно з оприлюдненими на сайті Президента України оновленими списками, блокування активів, обмеження торговельних операцій, призупинення виконання економічних і фінансових зобов’язань, анулювання або призупинення ліцензій, а також інші обмежувальні заходи продовжуються для: “Виробничо-аграрного об’єднання “Масандра”, “Заводу шампанських вин “Новий Світ”, “Сімферопольського виноробного заводу”, “Кримського виноробного заводу” (раніше “Первомайський виноробний завод”).
Крім того, санкції продовжуються для агропромислової фірми “Прибережна”, “Агропромкомбінату “Виноградний”, “Кримського риборозплідника”, низки філій “Масандри” та інших юридичних осіб.
Як повідомлялося, оновлені списки збільшені в 1,4-1,6 разу: під санкції потрапили 1748 фізичних та 756 юридичних осіб, тоді як рік тому в санкційних списках було 1228 фізичних і 468 юридичних осіб.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас