У Каталонії відбуваються арешти за фінансування референдуму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Каталонії відбуваються арешти за фінансування референдуму

Світ
342
Іспанська поліція і спецпрокуратура з боротьби з корупцією проводять обшуки і затримання в Каталонії у зв’язку з нелегальним фінансуванням референдуму про незалежність 1 жовтня 2017 року та інших заходів прихильників незалежності регіону.
За даними Europa Press, вже затримано 22 людини і не виключені нові арешти. Серед затриманих депутат від партії Разом за Каталонію Франсеск де Далмасес.
Як повідомляє Вищий суд Каталонії, підрозділ з економічних і фінансових злочинів поліції і прокуратури з боротьби з корупцією проводять обшуки в будинку Ради Барселони, будівлях женералітету Каталонії та інших установах.
Розслідування тривало понад рік, і під час нього з’ясувалося, що з бюджету через різні компанії на рахунки асоціацій і організацій, що виступають за незалежність, було переказано два мільйони євро.
Порушено справи за звинуваченнями в розкраданні державних коштів, зловживанні службовим становищем, скоєнні протизаконних угод державними чиновниками, підробці документів і шахрайстві при наданні грошової допомоги.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас