Французи готують до прем'єри новий компактний електромобіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Французи готують до прем'єри новий компактний електромобіль

Технології&Авто
641
DS готується у вересні представити на Паризькому автосалоні новий невеликий електромобіль, який, можливо, буде називатися DS 3 Crossback. Про це журналістам повідомив голова DS Ерік Епод.
DS 3 Crossback створюється на новій платформі DS 3 Crossback, розробленій інженерами групи PSA. Поки ще на цій платформі немає жодного серійного автомобіля. Повністю електрична архітектура e-CMP ляже в основу моделей DS раніше, ніж моделей Peugeot і Citroen тому, що цей бренд позиціонується групою PSA не тільки як люксовий, але і як високотехнологічний.
Подробиць про цей автомобіль поки що немає. Якщо він дійсно отримає дизайн Crossback, то його прямим конкурентом стане Hyundai Kona EV, з його приголомшливим дизайном.
DS планує до 2025 року зробити електричні версії всіх своїх моделей. Після 2025 року цей бренд буде продавати тільки гібридні автомобілі та електромобілі. Автомобілям зі стандартним двигуном внутрішнього згоряння в лінійці цього бренду місця не знайдеться.
Продажі електричного DS 3 почнуться в 2019 році. Після нього з’являться електричні Peugeot 208 і Opel Corsa. Їх, до речі, теж побудують на платформі e-CMP.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас