Євро, фунт і єна оновили багатомісячні мінімуми щодо долара — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Євро, фунт і єна оновили багатомісячні мінімуми щодо долара

Валюта
500
Євро, фунт стерлінгів і японська єна в ході торгів у понеділок оновили мінімуми по відношенню до долара США на тлі підвищення прибутковості US Treasuries.
Разом з тим після обіду євро ліквідував падіння до долара на позитивних новинах з Італії, де о 18:30 мск почнуться офіційні консультації щодо складу уряду: лідери партій, що перемогли на виборах, узгодять кандидатури з президентом.
Курс євро до долара склав на 15:50 МСК у понеділок $1,1772, як і на закриття попередньої сесії. В ході торгів євро опускався до мінімуму за 22 тижні – $1,1747.
Вартість американської валюти відносно японської підвищилася до 111,27 єни/$1, максимуму за 17 тижнів, з 110,78 єни за підсумками минулого тижня.
Фунт подешевшав до долара на 0,3%, до $1,3428, найнижчого рівня за 20 тижнів.
Китай і США вирішили не збільшувати мито на імпорт товарів один одного, при цьому Китай обіцяв збільшити закупівлі американських товарів і послуг, не уточнивши параметри передбачуваних змін.
Як сказав віце-прем’єр Держради КНР Лю Хе, сторони погодилися вживати заходів, які не допустили б торговельної війни між країнами, включаючи протидію зростанню торгових тарифів.
США і Китай “поставили торговельну війну на паузу”, заявив в неділю американський міністр фінансів Стівен Мнучин. За його словами, за підсумками двосторонніх переговорів Вашингтон і Пекін дійсно відмовилися від ідеї взаємного підвищення торгових тарифів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас