Гройсман закликає невідкладно завершити процес встановлення лічильників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман закликає невідкладно завершити процес встановлення лічильників

Енергетика
785
“Треба завершувати процес встановлення лічильників. Швидше рухатися і на 26-му році незалежності, нарешті, визначитися: хто, як і скільки споживає”, – сказав він під час засідання правління Асоціації міст України, йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету Міністрів.
У ході засідання прем’єр зазначив, що уряд готовий піти назустріч регіонам – як з точки зору виділення коштів для вирішення регіональних проблем, так і з точки зору, наприклад, зміни методики розподілу і перерозподілу субвенцій з державного бюджету.
“Також, за словами прем’єр-міністра, будуть розподілятися кошти на дорожні роботи. Голова уряду дав доручення членам уряду проговорити з правлінням Асоціації міст кількість дорожніх проектів і терміни їх виконання. І в зв’язку з цим виділити кошти”, – йдеться в повідомленні.
В. Гройсман підкреслив, що ключовим принципом роботи має стати спільна відповідальність за процеси в державі – як на центральному рівні, так і на місцях.
Як повідомлялося, раніше В. Гройсман заявляв, що, згідно з прогнозом, Україна до 2022 року може знизити споживання природного газу до 13 млрд куб. м з 18 млрд куб. м, спожитих у 2017 році.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас