Возняк вважає, що платформа Ethereum може стати другим Apple — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Возняк вважає, що платформа Ethereum може стати другим Apple

Фондовий ринок
2073
Возняк вважає, що зараз в Apple хороші перспективи, особливо після недавніх «помилок» Google і Facebook. Він відмовився від соцмережі — не стільки з особистих, скільки з культурних причин. Він додав, що вихід із Facebook виявився позитивним — різко знизилася частка таргетованої реклами в інтернет-середовищі, повідомляє profitgid.
Говорячи про довгострокову перспективу криптовалют, Возняк дуже схвально відгукувався про Ethereum. Стів вважає платформу схожою на компанію Apple, здатною в майбутньому стати такою ж впливовою, як «яблуко». За його словами, технологія блокчейн і криптовалюти досягнуть свого повного потенціалу протягом найближчих десяти років.
Возняк свого часу виявився тим щасливчиком, який просто знайшов біткойни й ефіріум на своєму комп’ютері. Кілька місяців тому ЗМІ багато писали про те, що Стів продав всі свої крипто-заощадження через те, що не бажає бути інвестором і постійно стежити за зміною курсу. Проте, у нього досі є 1 BTC і 2 Ether: «Так що я можу експериментувати з оплатою різних штук».
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас