«Дочка» Intel поставить технологію автономного водіння для 8 млн автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Дочка» Intel поставить технологію автономного водіння для 8 млн автомобілів

Технології&Авто
208
Mobileye, підрозділ Intel з розробки рішень для самокерованих транспортних засобів, що базується в Ізраїлі, підписав контракт з європейським автовиробником на поставку своєї технології автономного водіння для 8 млн автомобілів.
Про це повідомив офіційний представник компанії. Фінансові умови угоди і дані про автовиробника не були розкриті.
Ця угода, одна з найбільших на даний момент для Mobileye, є ознакою того, що автовиробники і постачальники прискорюють впровадження функцій, які автоматизують певні завдання водіння, такі як рух по шосе і екстрене гальмування, для отримання доходу, хоча технологія для повністю автоматизованого водіння в будь-яких умовах все ще далека від розгортання на масовому ринку.
Угоди щодо впровадження удосконалених систем допомоги водієві почнуть укладати 2021 року, коли буде запущений чіп Intel EyeQ5 для повністю автономного водіння, розроблений як оновлення системи на кристалі EyeQ4, яка буде випущена в найближчі тижні, повідомив Ерец Даган (Erez Dagan), старший віце-президент Mobileye з перспективної розробки і стратегії.
Mobileye була придбана Intel минулого року за $15,3 млрд. Компанія співпрацює з цілою низкою автовиробників, таких як General Motors, Nissan, Audi, BMW, Honda, Fiat Chrysler і китайська Nio, яким наступного року буде поставляти свої технології автономного водіння рівня Level 3.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас