У комплекті поставки iPhone 2018 з'явиться новий зарядний пристрій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У комплекті поставки iPhone 2018 з'явиться новий зарядний пристрій

Технології&Авто
900
Корпорація Apple додала підтримку швидкої зарядки в свої смартфони минулого року. Її отримали всі три апарати, представлені минулої осені, — iPhone 8, iPhone 8 Plus і iPhone X.
Однак скористатися нею, маючи тільки штатний комплект поставки, було не можна, оскільки до нього не входив відповідний зарядний пристрій. Адаптер живлення в коробці, звичайно, присутній, але він звичайний, як у попередніх моделей.
У новому поколінні своїх смартфонів Apple виправить цей недолік.
За даними сайту ChargerLab, що посилається на поінформовані джерела у виробничому ланцюзі, нове покоління iPhone, який дебютує восени 2018 року, отримає штатну «зарядку» потужністю 18 Вт.
Підвищена потужність виявиться не єдиною відмінністю комплектного блоку живлення нових iPhone.
Кабель до нового зарядного пристрою буде підключатися за допомогою не класичного порту USB-A, який Apple використовує з 2007 року, а більш сучасного USB-C (на іншому кінці шнура залишиться роз’єм Lightning).
Крім того, зміниться дизайн самого адаптера: як він буде виглядати, можна судити за рендерними зображеннями, створеними авторами сайту ChargerLab на основі інсайдерської інформації.
Нагадаємо, що підтримка швидкої зарядки вперше з’явилася в «яблучних» телефонах лише в минулому році. Її отримали iPhone 8 і 8 Plus, а також iPhone X. Крім того, всі три моделі обзавелися модулем бездротової зарядки Qi.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас