Курс долара США зростає, тиск на євро чинять новини з Італії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курс долара США зростає, тиск на євро чинять новини з Італії

Валюта
1812
Курс долара США зростає в ході торгів у п’ятницю, негативний тиск на єдину європейську валюту чинять новини з Італії.
Італійська партія “Ліга” і рух “П’ять зірок” домовилися про створення коаліційного уряду. Угода містить низку пунктів, за якими сторони домовилися дотримуватися єдиних поглядів. Зокрема, вона передбачає збереження Вашингтона в якості головного союзника одночасно з негайними заходами, націленими на скасування санкцій проти Росії.
Проте, сторони, як і раніше, не можуть дійти згоди щодо кандидатури на пост прем’єр-міністра.
Рейтингове агентство DBRS попередило, що економічні пропозиції партії “Ліга” і руху “П’ять зірок” можуть негативно позначитися на рейтингу Італії.
Євро торгується вдень ​​в районі $1,1758 проти $1,1795 на закриття минулої сесії.
Вартість єдиної європейської валюти перебуває в п’ятницю в районі 130,47 ієни в порівнянні з 130,65 ієни в попередній робочий день. Курс долара становить 110,95 ієни проти 110,77 ієни в четвер.
Індекс ICE U.S. Dollar, що показує вартість долара США відносно шести основних світових валют, підвищився на 0,28%, обновивши максимум для поточного року. Індикатор WSJ Dollar, що відстежує динаміку курсу долара відносно 16 основних світових валют, піднявся на 0,21%.
З початку цього тижня ICE U.S. Dollar збільшився на 1,2%, що є найкращим п’ятиденним підйомом з кінця квітня, за даними FactSet.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас