Влада КНДР звинуватила уряд Південної Кореї в некомпетентності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада КНДР звинуватила уряд Південної Кореї в некомпетентності

Світ
350
Голова північнокорейського комітету з мирного об’єднання батьківщини Лі Сон Гвон звинуватив уряд Південної Кореї в некомпетентності і заявив, що влада КНДР не погодиться на переговори з південнокорейською стороною, поки не буде врегульовано низку питань, повідомило в четвер Центральне телеграфне агентство КНДР.
У повідомленні йдеться, що в якості умови для проведення міжкорейських переговорів Лі Сон Гвон визначив вирішення проблем, що стали приводом для скасування переговорів на високому рівні між КНДР і Південною Кореєю, призначених на цей тиждень.
Раніше через військові навчання Південної Кореї і США Пхеньян скасував міжкорейські переговори на високому рівні, які мали пройти в південній частині населеного пункту Пханмунджом в середу. Сторони планували обговорити подальший розвиток відносин за підсумками саміту лідерів Півдня і Півночі Корейського півострова.
“Якщо серйозна ситуація, яка призвела до скасування переговорів на високому рівні між північчю і півднем, не буде вирішена, нам вже ніколи не буде просто знову сісти лицем до лиця з чинним урядом Південної Кореї”, – заявив Лі Сон Гвон.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас