Райффайзен Банк Аваль знову став лідером рейтингу надійності та життєздатності українських банків, — Mind — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль знову став лідером рейтингу надійності та життєздатності українських банків, — Mind

Особисті фінанси
40
Київ. 17 травня. — Райффайзен Банк Аваль знову став лідером рейтингу надійності та життєздатності українських банків, складеного бізнес-порталом Mind за результатами I кварталу 2018 року.
Як зазначає Mind, цього разу було значно оновлено методику підготовки рейтингу — тепер враховуються також ключові нормативи діяльності банків, які розраховуються НБУ і з початку 2018 року публікуються регулятором.
При цьому, як і раніше, беруться до уваги фактори, що визначають життєздатність банків: достатність капіталу, якість кредитного портфеля, рентабельність діяльності банку, ліквідність, підтримка та ризики власників, безперебійність виплат, системне значення банку, ризик відкритої валютної позиції.
Mind — незалежний журналістський бізнес-портал. Рейтинг життєздатності банків ─ інформаційний проект оцінки надійності фінустанов України, що готується порталом кожні три місяці.
До рейтингу за результатами першого кварталу 2018 року увійшли банки, ринкова частка яких перевершує 0,3% від усіх платоспроможних банків.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас