Комісія США з цінних паперів і бірж запустила фейковий ICO сайт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комісія США з цінних паперів і бірж запустила фейковий ICO сайт

Фінтех і Картки
445
Комісія США з цінних паперів і бірж вирішила створити спеціальний сайт, який максимально схожий на шахрайські ICO проекти, щоб потенційні інвестори на його прикладі навчилися відрізняти скам проекти від справжніх.
Американський регулятор оголосив у середу, що він запустив сайт псевдо ICO під назвою HoweyCoin, імовірно названий на честь Howey Test.
Тест Хоуі* (правовий критерій, який використовується в американській судовій практиці для визначення того, чи є той чи інший інструмент або комерційна операція інвестиційним контрактом і, відповідно, цінним папером; даний тест включає в себе чотири ознаки: а) інвестування грошей, б) загальне підприємство, в) очікування прибутку, г) виключно від зусиль третіх осіб; даний тест був вироблений в ході судового прецеденту “СЕК” проти “УМ Хоуі Ко.”).
Однак, на сайті спеціально вказується, що «пропозиція не є справжньою». Користувачі, які намагаються інвестувати в токени, замість цього будуть перенаправлені на спеціальні сторінки, де докладно розповідається про ознаки шахрайських ICO.
Згідно з веб-сайтом HoweyCoin – цей проект орієнтований на туристичний бізнес, який “зав’язаний на процесингу платежів у фіатних валютах, а найголовніше – більшість цих бізнесів вимагають шалених комісійних”.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас