Масштабні плани каналів «Футбол 1» / «Футбол 2» напередодні фіналу Ліги чемпіонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Масштабні плани каналів «Футбол 1» / «Футбол 2» напередодні фіналу Ліги чемпіонів

Світ
982
Вперше в історії українська столиця прийме фінал найпрестижнішого європейського клубного футбольного турніру. Поєдинок двох найсильніших команд Європи пройде на НСК «Олімпійський» в Києві і транслюватиметься в прямому ефірі на каналі «Футбол 1».
Телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» також отримали статус хост бродкастера (host broadcaster), який передбачає повне виробництво фіналу жіночої Ліги чемпіонів і дає можливість бути представленими на «Фестивалі чемпіонів УЄФА», який пройде на Хрещатику з 24 по 27 травня, в якості партнерів. Спеціальна фотозоні телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» дозволить глядачам поринути в світ футбольного телебачення, відчути себе в ролі ведучих, коментаторів та експертів.
«Дуже непросто було отримати цей статус. Ми транслювали поєдинки Ліги чемпіонів, але фінал – це окрема історія. Потрібно було опрацювати та узгодити масу організаційних питань з УЄФА. Саме нашими зусиллями буде здійснювати телемовлення на весь світ фіналу Ліги Чемпіонів жіночих команд. Це велика честь для нас, – розповів директор «Футбол 1»/«Футбол 2» Олександр Денисов. – Ми всіх запрошуємо на фан-фестиваль Ліги чемпіонів, де буде працювати наш майданчик – віртуальний тур телебачення. Кожен зможе відчути себе і ведучим «Великого футболу», і футболістом, який дає флеш-інтерв’ю після матчу, і режисером прямої трансляції. Безумовно, це будуть фотосесії і спілкування з особами «Великого футболу» і з особами інших проектів: «Футбол NEWS», «Тур. ONLINE», «Ніч Ліги чемпіонів» і так далі».
У всіх відвідувачів фан-зони телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» буде можливість сфотографуватися і взяти автограф у амбасадорів УЄФА і українських футбольних зірок.
25 травня на території фан-фестивалю пройде «Турнір чемпіонів». У ньому візьмуть участь команди легенд «Реалу», легенд «Ліверпуля», легенд Ліги чемпіонів і команда друзів Андрія Шевченка. Турнір включатиме два півфінальні поєдинки, матч за 3-е місце і фінал. Всі 4 матчі телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» транслюватимуть в прямому ефірі.
26 травня відбудеться «Турнір каналів «Футбол», в якому візьмуть участі команди фан-клубів «Реалу» і «Ліверпулю», команда ветеранів та команда телеканалів «Футбол». Початок матчів заплановано на 13:15.
У дні фіналів Ліги чемпіонів в Києві ефір телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» буде повністю присвячений найпрестижнішому клубному турніру планети.
23 травня глядачі в прямому ефірі зможуть побачити передматчеві прес-конференції і тренування «Вольфсбургу» і «Ліону».
У день фіналу, 24 травня, розпочне роботу студія разом з ведучими Аллою Бублій і Євгеном Левченко, експертами Ією Андрущак, Ольгою Овдійчук і Катериною Монзуль, журналістами Елею Іванюковіч і Владою Щегловою.
Фінальний поєдинок розпочнеться о 18:45 і для глядачів його прокоментує Андрій Столярчук.
Наступного дня увагу глядачів буде повністю сконцентрована на чоловічому фіналі Ліги чемпіонів. Телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» покажуть в прямому ефірі все: від зустрічі команд до святкування перемоги.
У день фіналу, 26 травня, за дві години до початку матчу, о 19:00 почне роботу студія «Ніч Ліги чемпіонів» з ведучим Віталієм Плецаном, експертами В’ячеславом Шевчуком і Михайлом Метревелі.
Матч коментуватиме Віктор Вацко.
«Це четвертий фінал, і для кожного коментатора велика честь працювати на фінальному матчі. Я вважаю, що за рівнем фінал Ліги чемпіонів не поступається фіналам Чемпіонату Світу і Чемпіонату Європи. Це найсильніший турнір на клубному рівні. Спасибі телеканалу «Футбол» за таку можливість, це велика відповідальність працювати на фінальному матчі, який буде проходити в рідній країні і місті, який став рідним», – розповів Віктор Вацко.
Головною особливістю чотириденного марафону стане спецпроект ChampionsFest, який буде починатися о 10:20, відразу після «Футбол NEWS».
27 травня підсумок 4-х денного марафону підібі’є програма «Великий футбол» з Олександром Денисовим.
Телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» – офіційні транслятори фіналу Ліги чемпіонів.
За матеріалами:
Деловая Столица
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас