Райффайзен Банк Аваль розповів про енергоефективність на бізнес-сніданку в Одесі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль розповів про енергоефективність на бізнес-сніданку в Одесі

Особисті фінанси
26
Одеса. 16 травня. — Сьогодні в Одесі, в межах запланованої серії заходів, Райффайзен Банк Аваль провів для корпоративних клієнтів бізнес-сніданок на тему: «Енергоефективність. Обмін рішеннями».
Під час зустрічі власники бізнесу та представники топ-менеджменту ознайомилися з особливостями впровадження програм для підвищення енергоефективності на підприємствах, ділилися досвідом щодо реалізованих проектів, обговорювали переваги та особливості, на які варто звертати увагу при модернізації і впровадженні енергоефективних проектів, детально дізналися про можливості фінансування Райффайзен Банком Аваль.
Микола Волков, керівник з питань розвитку корпоративних проектів та партнерства банку, зазначив: «Програма фінансування від Райффайзен Банку Аваль реалізується за принципом повного циклу та охоплює послуги консультантів, проектантів, постачальників енергоефективного обладнання, а також компаній, що здійснюють будівництво та гарантійне обслуговування об’єктів відновлюваної енергетики. Звернувшись до нас, компанія отримує професійний консалтинг від лідерів даного напрямку і можливість реалізації проекту «під ключ», включаючи отримання «зеленого» тарифу», .
Реалізуючи програми з енергоефективності, можна значно знизити енергоспоживання і собівартість виробництва у довгостроковій перспективі. Щоб скористатися фінансовою підтримкою бізнесу, необхідно мати прибуткову діяльність і позитивну кредитну історію, фінансові показники повинні забезпечувати комфортне обслуговування кредитного навантаження і мати ліквідне майно для надання застави.
Ті виробники, які інвестують в енергозбереження зараз, у перспективі матимуть нижчу собівартість і вигіднішу конкурентну позицію, порівняно з іншими компаніями, які зайняли позицію вичікування.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас