Полторак розповів, як контролюватиме будівництво гуртожитків для контрактників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Полторак розповів, як контролюватиме будівництво гуртожитків для контрактників

Казна та Політика
202
Міністр оборони Степан Полторак вирішив створити дві мобільні групи з метою перевірки проведення торгів за процедурою закупівель послуг з будівництва гуртожитків для військовослужбовців-контрактників Збройних сил. Про це глава міністерства повідомив в Facebook.
Як йдеться в повідомленні, міністерством проводиться інтенсивна робота зі здійснення процедури закупівель послуг з будівництва гуртожитків для військовослужбовців військової служби за контрактом. Станом на травень 2018 року почався випуск процедури закупівель з будівництва 178 об’єктів будівництва, вже пройшли торги по 160 об’єктах, вже укладені 37 угод для подальшого виконання будівельних робіт.
“Для перевірки ходу проведення торгів і попереднього укладання угод за рішенням Міністра оборони України генерала армії України Степана Полторака створені дві мобільні групи. До складу мобільних груп увійшли досвідчені фахівці юридичних підрозділів, підрозділів Військової служби правопорядку, аудиту та Головної інспекції Міністерства оборони України, які будуть перевіряти якість проведення тендерних процедур. За підсумками роботи мобільних груп будуть прийняті відповідні правові рішення”, – йдеться в повідомленні.
У разі виявлення порушень з боку осіб, відповідальних за проведення торгів, вони будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас