У літаках можуть з'явитися самоочисні крісла і крісла з баром — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У літаках можуть з'явитися самоочисні крісла і крісла з баром

Технології&Авто
816
Проведені в останні роки дослідження показали, що літакові сидіння можуть стати джерелом поширення різних інфекцій. У зв’язку з цим багато сучасних компанії стали замислюватися про впровадження нових технологій у виробництво сидінь для пасажирських салонів.
Так, німецький виробник Recaro Aircraft Seating приступив до створення крісел, наповнених дезинфікуючим засобом, що дозволяє вбивати будь-які мікроорганізми при контакті з ними протягом кількох секунд.
Мова йде про створення самоочисних крісел для бізнес-класу. Крім безпосередньо функції дезінфекції, ці сидіння також зможуть поінформувати пасажирів про якість цієї дезінфекції.
Промислове виробництво таких крісел може початися протягом одного року або двох років, повідомило керівництво компанії.
Майбутні крісла в салонах бізнес-класу скоро можуть позмагатися за рівнем комфорту з готельним номером. Так, крім дезінфекції крісла Recaro зможуть зробити пасажиру масаж і запобігти виникненню дискомфортних відчуттів в області спини. Також сидіння можуть обзавестися власним баром.
“Індивідуалізація – це ключ до успіху”, – підкреслили в Recaro. Мета компанії – створити певну подобу “готельного номера на борту”.
Німецька компанія виробляє 120 тис. сидінь. На сьогодні крісла для салонів бізнес-класу від Recaro вже коштують близько 95 тис. доларів. З майбутніми нововведеннями, серед яких – управління освітленням, температурою, звукоізоляцією в особистому просторі пасажира, їх ціна може збільшитися.
Recaro – не єдина компанія, яка вирішила рухатися в цьому напрямку. Наприклад, фірма Rockwell Collins пропонує своїм клієнтам крісла з антимікробним покриттям.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас