ТАС24 Бізнес та Київстар пропонують бізнесу підвищити власну ефективність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТАС24 Бізнес та Київстар пропонують бізнесу підвищити власну ефективність

Особисті фінанси
69
ТАС24 Бізнес та Київстар запустили пропозицію для підприємців, а також малого та середнього бізнесу. З 14 травня 2018 року клієнти банку ТАСКОМБАНК мають можливість отримати партнерські бізнес-продукти від Київстар для автоматизації та підвищення ефективності робочих процесів.
«Пропозиція розрахована на підтримку малого та середнього бізнесу. Лінійка партнерських бізнес-продуктів Київстар доповнить пакет від ТАС24 Бізнес. Клієнт банку ТАСКОМБАНК, в свою чергу, отримає набір сучасних інструментів і можливості розвитку власної справи», — коментує директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар, Євген Кражан.
Відтепер клієнти ТАС24 Бізнес через розділ MarketPlace клієнт-банку можуть підключити:
Віртуальну мобільну АТС, яка об’єднує всі переваги фіксованого та мобільного зв’язку і не потребує наявності додаткового обладнання (тобто клієнту взагалі не потрібно купувати обладнання). Сервіс надається «в хмарі». Перший місяць користування — безкоштовно (мобільний та фіксований зв’язок підключається на стандартних умовах).
IP-телефонію та Бітрікс 24 CRM Бітрікс 24 (Customer Relationship Management, система управління взаємостосунками з клієнтами). За допомогою CRM бізнес може створити клієнтську базу, аналізувати запити і потреби клієнтів, вести історію співпраці з постачальниками, зберігати і редагувати робочі документи паралельно з колегами тощо. В поєднанні з ІР-телефонією, яка є альтернативою стаціонарному телефонному зв’язку та працює через інтернет-мережу, CRM стає доступною всюди, де є інтернет, в режимі 24/7. При цьому перші три місяці користування CRM — безкоштовні, а знижка на ІР — 30%.
Систему лояльності InCust від Київстар — безкарткову програму лояльності для підприємців, які працюють в сфері обслуговування. За допомогою InCust від Київстар бізнес може не тільки подружитись з клієнтами, але й сформувати найбільш «влучні» індивідуальні пропозиції. Бонуси клієнт отримує за телефонним номером. Перші 14 днів користування програмою — безкоштовні.
Систему WebPush, яка дозволяє автоматизувати роботу з push-повідомленнями та використовувати їх як повноцінний маркетинговий канал. За допомогою системи можливо конвертувати відвідувачів сайту в push-підписників, створити базу підписників за інтересами, поведінкою тощо. Також за допомогою цієї системи можливо створювати push-кампанії для товарів, категорій та спеціальних пропозицій. Перші 1000 підписників — безкоштовно.
«Ми поділяємо однакові цінності — інноваційність, зручність та доступність, тож запропонували бізнесу не лише відкриття рахунку, а й сучасні технічні рішення для успішного ведення власної справи. Співпраця з Київстар дозволяє автоматизувати діяльність і значно скоротити витрати підприємств», — коментує Олександр Ніколенко, керівник проекту ТАС24 Бізнес, Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНК.
ТАС24 Бізнес — сучасний онлайн-банкінг для українських підприємців з повним та швидким дистанційним обслуговуванням.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас