Індустріалбанк увійшов до числа банків, які будуть здійснювати виплати бюджетникам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індустріалбанк увійшов до числа банків, які будуть здійснювати виплати бюджетникам

Особисті фінанси
36
Індустріалбанк в черговий раз став одним з переможців конкурсу на право на виплати пенсій і заробітної плати співробітникам бюджетних організацій.
03 травня 2018 року у Міністерстві фінансів відбулося засідання конкурсної комісії з визначення банків, що будуть уповноваженими для виплат бюджетникам і пенсіонерам. За результатами розгляду конкурсної документації, комісією прийнято рішення про визнання Індустріалбанку уповноваженим банком-переможцем конкурсу.
Нагадаємо, що 22 вересня 2016 року Кабінет Міністрів прийняв постанову №662, якою посилив відбір банків для виплат зарплат бюджетникам, пенсій і соціальних виплат. Згідно з постановою, банки з розміром активів менше 1% від активів банківської системи України втрачали право на здійснення бюджетних виплат. У 2017 році Індустріалбанк за підтримки Незалежної асоціації банків України відстояв у суді права фінансових установ на здійснення виплат бюджетникам і дискримінаційна постанова була скасована.
«Рік тому за підтримки НАБУ ми довели, що невеликі банки України можуть успішно відстоювати свої права, зокрема й право на конкурентні умови на ринку. Цього року Індустріалбанк у відкритому конкурсі знову отримав право обслуговувати клієнтів по виплаті пенсій, грошової допомоги та заробітної плати, а наші клієнти — можливість отримувати високоякісний сервіс від свого фінансового партнера. Ми й надалі будемо стояти на боці наших клієнтів незалежно від того, корпоративний це клієнт чи отримувач державних виплат», — відзначив Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.
У 2018 році крім Індустріалбанку до числа обраних комісією Мінфіну фінансових установ увійшли ще 33 банки. Визначення банків-переможців здійснювалося відповідно до порядку проведення конкурсного відбору, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 26.09.2001 №1231.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас