Як взяти кредит з поганою кредитною історією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як взяти кредит з поганою кредитною історією

Особисті фінанси
1384
Життя не завжди буває передбачуваним і часом трапляється такий ексцес, коли позичальник брав кредити і платив вчасно, але одного разу виникли непередбачені обставини, за яких він змушений був припинити погашення заборгованості через відсутність грошей.
По кожній позиці, яку оформляє людина, формується, свого роду, досьє — інформація про суму та термін кредиту, своєчасність оплати боргу, пролонгації, прострочення або ж взагалі відмову від погашення заборгованості. Воно зберігається в бюро кредитних історій (БКІ), де можна побачити і оцінити платоспроможність клієнта і скласти його кредитне резюме.
Відповідно, якщо клієнт оформляв кредити і вносив всі платежі своєчасно, у нього сформувалася хороша кредитна історія, тож в майбутньому можливість взяти кредит буде досить високою. Такі позичальники можуть сподіватися не тільки на нові позики, а й на збільшення грошової суми і терміну кредиту.
Зовсім навпаки справи зі злісними неплатниками, які категорично відмовилися від оплати боргу і тим самим погіршили свою історію за позиками. Ніхто не застрахований від того, що завтра, можливо, знову знадобляться гроші і їх треба буде десь шукати, але в таких випадках досить важко знайти компанію, де є можливість взяти кредит з поганою кредитною історією.

Способи підвищити рейтинг клієнта і поліпшити його кредитну історію

PayPong дає можливість кожному громадянину України взяти кредит на цьому сайті, навіть з поганою кредитною історією, але для цього слід дотримуватися порад при подальшому оформленні позики:
1.Якщо у позичальника були прострочення платежів або ж є непогашені кредити, йому в першу чергу треба почати виправляти цю ситуацію — звернутися до менеджера за допомогою і попросити реструктуризацію кредиту. Зазвичай коли клієнт наводить аргументи та причини, за якими він припинив оплати, йому йдуть назустріч і роблять перерахунок заборгованості.
2.Погасивши попередній борг, не варто відразу радіти і сподіватися, що можна буде взяти кредит негайно і на всю суму, яка необхідна. Постарайтеся оформити позику на мінімальну грошову суму, наприклад на 300-500 гривень, і погасити заздалегідь або своєчасно, тим самим показавши свою платоспроможність. Далі спробуйте отримати 1000 гривень і також оплатити заборгованість вчасно.
3.Показуючи кредитоспроможність, клієнт продовжує формувати своє кредитне резюме, але вже з позитивного боку. А це означає, що взяти кредит тепер йому буде простіше, ніж в недалекому минулому з поганою кредитною історією. БКІ зібрані дані про позичальника передає в ту фінансову організацію, де користувач звернувся за фінансовою допомогою, і вони вже побачать позитивний результат, зможуть відновити довіру до клієнта і видати йому гроші в борг.
Беручи до уваги все вищесказане, компанія ПейПонг настійно рекомендує бути максимально відповідальними і намагатися здійснювати платежі в призначену дату, щоб уникнути в подальшому проблем з отриманням кредитів, зберігаючи позитивне кредитне резюме, яке ще не раз допоможе в непередбачених обставинах, що склалися.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас