Інтерпол оголосив у розшук екс-директора Одеського нафтопереробного заводу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інтерпол оголосив у розшук екс-директора Одеського нафтопереробного заводу

285
Колишнього гендиректора Одеського нафтопереробного заводу оголосили в міжнародний розшук.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.
“В даний час колишній генеральний директор ВАТ “Одеський нафтопереробний завод” оголошений у міжнародний розшук Interpol”, – повідомляє прес-служба.
“Зазначена особа мотивовано підозрюється в участі в діяльності злочинної організації та злочинах, вчинених у складі зазначеного угруповання, а саме умисному ухиленні від сплати зборів, вчиненому посадовою особою підприємства, та внесенні в офіційні документи завідомо неправдивих відомостей”, – йдеться в повідомленні.
Як зазначається, через злочинні угоди з нафтопродуктами до державного бюджету не надійшло понад 3 млрд гривень загальнообов’язкових платежів.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.
Нагадаємо, 22 квітня 2017 року за клопотанням прокуратури судом заарештовані колишній заступник генерального директора з постачання ПАТ “Одеський НПЗ”.
Всього в ході розслідування прокуратура Одеської області спільно з органами поліції та Управлінням СБУ в області повідомили про підозру 16 фігурантам злочинних схем з нафтопродуктами за так званою “схемою Курченка”.
“Щодо однієї людини судом вже винесено обвинувальний вирок. В даний час тривають обшуки в приміщеннях Одеського НПЗ”, – йдеться в повідомленні.
Раніше писалося, що мережа АЗСБРСМ” і Одеський НПЗ незабаром можуть стати частиною державного підприємства, яке буде контролюватися командою Президента.
19 червня 2017 року Районний суд Одеси виніс вирок про спецконфіскацію цілісного майнового комплексу Одеського НПЗ.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас