Microsoft разом з DJI розробить додатки для управління дронами з Windows — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft разом з DJI розробить додатки для управління дронами з Windows

Технології&Авто
181
Microsoft і виробник дронів DJI уклали партнерство, в рамках якого компанії розроблять набір інструментів (SDK) для створення додатків для управління безпілотниками з пристроїв на базі ОС Windows.
Про це представники Microsoft розповіли на конференції Build 2018.
За допомогою цих інструментів компанії зможуть розробляти власні програми для управління дронами DJI з пристроїв на базі Windows, а також використовувати ці безпілотники для своїх завдань. Крім цього, DJI почне використовувати потужності хмарної платформи Microsoft Azure для аналізу відео і навчання своїх нейромереж.
«DJI дуже радий сформувати це унікальне партнерство з Microsoft, яке дозволить об’єднати потенціал повітряних розробок DJI з екосистемою Microsoft. Використовуючи наш новий SDK, розробники на Windows незабаром зможуть використовувати безпілотні літальні апарати, технології ШІ і технології машинного навчання для створення інтелектуальних літаючих роботів», – розповів президент DJI Роджер Ло.
Зазначимо, нещодавно інженери Федеральної політехнічної школи Лозанни, Швейцарія, розробили екзоскелет FlyJacket, за допомогою якого можна управляти дроном. Для початку роботи з системою користувачеві необхідно надіти на себе VR-шолом і м’який екзоскелет, за допомогою якого рухи людини синхронізуються з переміщенням дрона. Користувачеві потрібно підняти горизонтально руки і повертати їх, або нахиляти – дрон буде рухатися в той бік, куди спрямована людина. Користувач бачитиме пересування пристрою в шоломі віртуальної реальності.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас