Популярне португальське видання інвестує мільйони в криптовалюти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Популярне португальське видання інвестує мільйони в криптовалюти

Фінтех і Картки
312
Популярне португальське технологічне видання Pplware нещодавно почало інвестувати в криптовалюти, попросивши перед цим інвестиційної поради у своїх читачів. Видавництво пішло на це саме зараз у зв’язку зі стабільністю екосистеми.
Pplware, одне з найпопулярніших видань Португалії, ухвалило рішення інвестувати в криптовалюти на щотижневій основі, починаючи з цього тижня. Тижневий бюджет становить 30 євро (35,9 дол. США), загальний бюджет на ці цілі становить майже 36 мільйонів доларів. Зроблено це з метою поділитися досвідом зі своєю аудиторією і допомогти своїм читачам навчитися інвестувати в криптовалюти.
У статті, що супроводжує цю новину, Pplware пояснила свої цілі: «Головна мета — розібратися в технології, на основі якої існують криптовалюти, а також у біржових тонкощах. Досі цифрові гроші являють собою невідому реальність».
Команда у складі редакції купила на Coinbase 0,0037 BTC за ціною 7 710,53 євро за Bitcion. Потім ці кошти були відправлені на Binance, найбільшу в світі криптовалютну біржу, де за порадою читачів були обміняні на ICON і Cardano: «Грунтуючись на наших дослідженнях та відгуках читачів, ми вважали вигідним інвестувати в Cardano (ADA) і ICON (ICX). Вони є децентралізованими криптовалютами третього покоління, Blockchain 3.0, і в майбутньому їх вартість буде зростати».
В результаті на руках у редакції 44 токени ADA і 3,84 ICX. Оскільки експеримент щойно розпочався, кошти не виводилися з біржі, щоб уникнути додаткових витрат.
Що стосується регулювання, на даному етапі португальський парламент тільки збирається почати обговорення криптовалютних транзакцій з метою ухвалення нової правової основи для цієї сфери, яка зможе гарантувати безпеку користувачів.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас