Японія планує співпрацювати з Україною в модернізації обладнання для ядерної енергетики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японія планує співпрацювати з Україною в модернізації обладнання для ядерної енергетики

Енергетика
251
Японія планує співпрацювати з Україною з питань модернізації обладнання для ядерної енергетики. Про це повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів. Так, в Міністерстві енергетики та вугільної промисловості була проведена робоча зустріч з представниками посольства Японії в Україні.
Зокрема, під час зустрічі сторони обговорили сучасний стан та перспективи розвитку ядерної енергетики України та плани щодо співпраці з японською стороною в рамках реалізації спільних проектів.
“Японська сторона повідомила про наміри співпрацювати з Україною з питань модернізації обладнання для ядерної енергетики, зокрема щодо виготовлення та модернізації турбін, у тому числі для атомно-енергетичних об’єктів у третіх країнах, і анонсувала підписання Меморандуму про порозуміння між ВАТ “Турбоатом” і Toshiba Energy Systems, яке заплановане на червень 2018 року”, – йдеться в повідомленні.
При цьому представники Міненерго підкреслили, що українська сторона зацікавлена у співпраці з іншими країнами як в напрямку приладобудування, так і в напрямках, що забезпечують розвиток і модернізацію енергетичної сфери України.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас