Райффайзен Банк Аваль визначено уповноваженим банком на виплату бюджетних коштів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль визначено уповноваженим банком на виплату бюджетних коштів

Особисті фінанси
89
Київ. 8 травня. — Райффайзен Банк Аваль знову визначено уповноваженим банком із виплати пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ згідно з прийнятим рішенням конкурсної комісії Міністерства фінансів України.
У 1997 році Райффайзен Банк Аваль став одним із найперших уповноважених банків Пенсійного фонду України з виплати пенсій та грошової допомоги. Маючи значний досвід з проведення цих виплат, банк постійно удосконалює якість обслуговування та послуги, що надаються клієнтам.
Для отримання пенсій, грошової допомоги та заробітної плати банк пропонує сучасні пакети послуг, які поєднують у собі всі зручності поточного рахунку та широкий спектр додаткових можливостей.
У рамках пенсійних та зарплатних пакетів послуг клієнти мають можливість обрати безкоштовні платіжні картки від Visa Unembossed до Visa Gold із можливістю зняття коштів у мережі банкоматів та відділень Райффайзен Банку Аваль по всій Україні, розраховуватися за товари і послуги в торгівельній мережі та в інтернеті, отримувати sms-повідомлення на мобільний телефон про всі зарахування та зняття коштів (послуга «Мобільний банкінг»), без комісій здійснювати платежі в системі інтернет-банкінгу «Райффайзен Онлайн». Вони також отримують підвищену відсоткову ставку за вкладом на вимогу «Універсальний».
Детальнішу інформацію про послуги Райффайзен Банку Аваль із виплати пенсій, грошової допомоги та заробітної плати розміщено на корпоративному сайті (www.aval.ua) у розділі Приватним особам/ Платіжні картки/Пакети послуг.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас