Альфа-Мобайл шукає найкращі ідеї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Мобайл шукає найкращі ідеї

Особисті фінанси
46
Стрімко розвиваючи свої мобільні канали комунікації з клієнтами, Альфа-Банк Україна наразі входить до п’ятірки кращих онлайн-банків України. Але прагнення зробити свій мобільний додаток Альфа-Мобайл ще привабливішим спонукало команду Альфа-Банку Україна до пошуку найкращих ідей щодо нового концепту додатка серед талановитих дизайнерів України.
Тому Альфа-Банк Україна оголошує конкурс серед незалежних дизайнерів та дизайн-студій України, які бажають взяти участь у розробці найкращого концепту для мобільного додатка Альфа-Мобайл. Власник найкращої ідеї забере приз у сумі 50 тисяч гривен, а також отримає можливість реалізувати свій дизайн разом із командою Альфа-Банку Україна.
Обирати кращу з кращих ідей буде авторитетне журі з діджитал-фахівців банку, керуючись заздалегідь визначеними критеріями, такими як оригінальність, дотримання UX принципів, відповідність користувацьким історіям тощо.
Детальніше про конкурс та вимоги до ідей викладено за посиланням http://alfastartup.com.ua/design.
Заявки до участі приймаються до 8 червня 2018 року включно.
***
Альфа-Банк Україна і Укрсоцбанк – універсальні банки з приватним міжнародним капіталом і перевіреною часом надійністю. Уже 25 років ми надаємо повний спектр сучасних банківських послуг фізичним і юридичним особам і підтримуємо наших клієнтів в будь-яких життєвих ситуаціях. За класифікацією НБУ, Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк входять у групу банків іноземних банківських груп.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас