День фінансів, 7 травня: ДФС і декларації мільйонерів, компанії-боржники із зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 7 травня: ДФС і декларації мільйонерів, компанії-боржники із зарплати

432
Понеділок, 7 травня. “Від мільйонерів до пенсіонерів” – новини цього дня стосуються і тих, і інших:
В ДФС відзвітували: наймолодшому мільйонеру 7 років. Державна фіскальна служба констатує, що 4063 мільйонери задекларували отримані у 2017 році доходи. У порівнянні з відповідним періодом минулого року кількість нинішніх мільйонерів зросла на 16%.
При цьому Порошенко запевняє, що олігархи в Україні не мають привілеїв. Президент заявив, що в Україні жоден олігарх не може сподіватися на привілеї, і запевнив, що не любить гроші.
Уоррен Баффет збільшив свою частку в Apple до $42,5 млрд. Інвестиційна компанія Berkshire Hathaway Уоррена Баффета увійшла до трійки найбільших акціонерів Apple після придбання 75 млн цінних паперів виробника iPhone і iPad в першому кварталі 2018 року.
У Мін’юсті оприлюднили список найбільших компаній-боржників із зарплати. Міністр юстиції України Павло Петренко заявив про намір уряду повністю подолати це ганебне явище.
Мінфін визначив 34 банки для виплат бюджетникам. Конкурсна комісія Міністерства фінансів України визначила банки для виплат пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ. Список тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас