Готелі в Індії реєструватимуть відвідувачів через блокчейн-систему — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Готелі в Індії реєструватимуть відвідувачів через блокчейн-систему

Фінтех і Картки
176
Влада південного штату Андхра-Прадеш в Індії зобов’язала готелі реєструвати клієнтів за допомогою спеціальної блокчейн-системи. Про це пише Coindesk.
Власники індійських готелів зобов’язані щомісяця надавати владі та правоохоронним органам дані про гостей. Поліція порівнює цю інформацію зі списками злочинців і зниклих без вісти. На сьогоднішній день часто бізнесмени готують документацію про клієнтів вручну — це може призвести до того, що деякі папери зникають при їх транспортуванні і зберіганні.
Готелі будуть впроваджувати систему реєстрації клієнтів від компанії Zebi з технологією штучного інтелекту, яка автоматично буде переглядати імена гостей з різних баз даних. Крім того, технологія Zebi знизить кількість перевірок від поліцейських і, відповідно, тиск на бізнес. При цьому невідомо, в яку суму обійдеться готелям впровадження цієї системи.
Використання блокчейна дозволить не тільки знизити вартість перевезення і зберігання документів, але і заощадити на часі, що бізнесмени витрачають на підготовку паперів.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас