Київ і дороги: стало відомо, які вулиці відремонтують у столиці цього року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ і дороги: стало відомо, які вулиці відремонтують у столиці цього року

Казна та Політика
1137
Київська міська державна адміністрації (КМДА) оприлюднила графік робіт комунальної корпорації «Київавтодор» з ремонту вулично-дорожньої мережі столиці на 2018 рік.
Про це повідомила заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Наталія Куракова.
«У 2018 році комунальна корпорація «Київавтодор» буде продовжувати роботи з ремонту вулично-дорожньої мережі столиці. Днями буде розпочато капітальний ремонт шляхопроводу на перетині вул. Олени Теліги та вул. Кирилівської. Крім того, в 2018 році капітальний ремонт очікується на просп. Бандери і Палладіна, Софіївській площі, вул. Назаровскій, Леонтовича, Заболотного, Довженка, міст Метро через Русанівську протоку, два шляхопроводи на перетині вул. Богатирської з просп. Оболонським та інших об’єктах», – йдеться в повідомленні.
Відзначається, що на сьогоднішній день в рамках реконструкції та капітального ремонту вже ведуться ремонтні роботи на транспортній розв’язці на перетині просп. Комарова та вул. Вацлава Гавела, перетині проспекту Леся Курбаса та вулиці Гната Юри і Покотила, вулицях Олени Теліги, Набережне шосе, Ярославів Вал, Алма-Атинська, Сім’ї Кульженків, Володимирська, вул. Вернадського, вул. Тичини.

Довідка Finance.ua

  • З 1 січня 2018 року «Укравтодор» відповідає лише за 50 тис. км автодоріг країни, інші 120 тис. км знаходяться під управлінням місцевої влади з гарантованим фінансуванням з Дорожнього фонду в обсязі 35% від його надходжень.
  • В «Укравтодорі» повідомили, що найбільшу за обсягом субвенцію з Дорожнього фонду для фінансування будівництва та ремонту місцевих доріг отримає бюджет Києва – 1,15 млрд грн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас