Таксистам доведеться платити величезні штрафи - рішення суду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таксистам доведеться платити величезні штрафи - рішення суду

Казна та Політика
2362
Київський апеляційний суд відхилив скаргу, подану Національною поліцією на рішення суду першої інстанції, який визнав бездіяльність поліції і не притягнення до адміністративної відповідальності таксистів-нелегалів.
Така інформація була надана прес-службою Федерації роботодавців України. У повідомленні йдеться, що Окружний адмінсуд Києва 29 листопада 2017 року прийняв позитивне рішення на користь голови всеукраїнської громадської організації “Українська таксомоторна асоціація” і Федерації роботодавців Києва Андрія Антонюка. Відповідачем у позові виступала Національна поліція України. Посадові особи Федерації роботодавців і УТА заявили, що Нацполіція не виконує свої обов’язки і не притягує до адмінвідповідальності «таксистів», які працюють без належних документів.
У Федерації роботодавців України нагадали, що в Кодексі про адміністративні правопорушення йдеться, що на перевізників, які здійснюють свою діяльність без реєстрації в якості суб’єкта господарювання, накладається штраф. Право штрафувати таких перевізників порушників порядку має Національна поліція.
Нацполіція в свою чергу подала апеляційну скаргу на рішення суду першої інстанції, яку і відхилив Київський апеляційний адміністративний суд. Крім того, в прес-службі ФРУ зазначили, що в рішенні суду особлива увага приділяється роз’ясненню обов’язку Нацполіції виявляти і припиняти незаконну підприємницьку діяльність у сфері перевезень пасажирів таксистами.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас