День фінансів, 4 травня: Fitch і докапіталізація українських банків, зростання міжнародних резервів, рекордний збиток Tesla — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 4 травня: Fitch і докапіталізація українських банків, зростання міжнародних резервів, рекордний збиток Tesla

416
У п’ятницю, 4 травня, багато компаній і держустанов займалися підрахунками:
В НБУ підрахували, скільки грошей привезуть туристи на Фінал Ліги чемпіонів. Регулятор оцінив середній розмір одноденних витрат туриста в поточному році на рівні 100-150 дол., а додаткові надходження на валютний ринок – в 15-20 млн доларів.
У ПриватБанку відзвітували про свій прибуток за перший квартал. За даними прес-служби банку, за перші три місяці року чисті комісійні доходи склали 3,7 млрд грн.
У Національному банку повідомили, як зросли міжнародні резерви України в квітні. Міжнародні резерви України в квітні 2018 року зросли на 1,3% і станом на 1 травня становили $18,421 млрд.
У Fitch повідомили, що деякі з українських банків потребують докапіталізації. Міжнародне рейтингове агентство констатує поліпшення платоспроможності українських банків, і водночас Fitch додає, що рівень проблемних активів банків все ще залишається високим – близько 56% на кінець першого кварталу 2018 року.
У КМДА розповіли, у скільки обходиться ремонт Набережного шосе. У КМДА повідомили про те, що транспортні втрати Києва від капітального ремонту на Набережному шосе становлять 2,1 мільярда гривень на рік.
ЗМІ підрахували, як зростуть ціни в київських готелях під час Ліги Чемпіонів. Майже всі київські готелі гарантовано отримають значну виручку, оскільки підвищили ціни в 50-150 разів.
Tesla отримала рекордний збиток. Компанія Tesla Inc. завершила з рекордним збитком перший квартал 2018 року – $710 млн, тоді як за аналогічний квартал минулого року збиток компанії склав $330 млн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас