«Укравтодор» обрав компанію, яка контролюватиме якість ремонту доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Укравтодор» обрав компанію, яка контролюватиме якість ремонту доріг

Фондовий ринок
842
Держпідприємство «Науково-технічний центр «Дорожній контроль якості» перемогло в тендері Державного агентства автомобільних доріг України (“Укравтодор”) на надання послуг для контролю якості ремонту доріг за 29,76 млн грн.
Відповідно до оголошення в системі електронних державних закупівель Prozorro, в тендері брало участь держпідприємство “Державний дорожній науково-дослідний інститут ім. Шульгіна”, яке запропонувало свої послуги за 30 млн грн, і компанія “Гал Інжиніринг Груп”, заявка якої була відхилена.
Роботи з контролю якості повинні включати: оцінку транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг; контроль якості виконання дорожніх робіт з нового будівництва, реконструкції, капітального і поточного ремонтів та експлуатаційного утримання; комплекс лабораторних випробувань; роботи з аналізу та систематизації результатів контролю.
Контроль якості буде здійснюватися на об’єктах нового будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту доріг загального користування державного значення, які фінансуються за програмами: розвиток мережі і утримання доріг загального користування державного значення, поліпшення стану автодоріг за маршрутом Львів – Тернопіль – Умань; Біла Церква – Одеса – Миколаїв – Херсон, поліпшення дороги Київ – Харків – Довжанський, поліпшення дороги Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка, поліпшення дороги Харків – Охтирка, поліпшення дороги Житомир – Чернівці, поліпшення доріг загального користування у Львівській області. У тендерній документації зазначено, що контроль якості повинен буде проводитися не менше двох разів на кожному об’єкті.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас