День фінансів 3 травня: список підприємств для приватизації, "Нова пошта" і суд з НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів 3 травня: список підприємств для приватизації, "Нова пошта" і суд з НБУ

1027
Четвер, 3 травня, ознаменувався новинами як від великих компаній, так і невеликих:
Велика приватизація: цього року збираються продати 26 підприємств. Урядовий комітет затвердив перелік підприємств великої приватизації на 2018 рік. Зі списком можете ознайомитися тут.
Найбільший виробник шин в Україні вирішив піти з ринку. Акціонери найбільшого виробника шин Росава (Біла Церква, Київська область) вирішили ліквідувати підприємство. Що послужило цьому причиною, читайте тут.
Китайська біржа BOCE зацікавилася купівлею понад 25% біржі ПФТС. Біржа Bohai Commodity Exchange (BOCE), яка минулого року стала власником Українського банку реконструкції та розвитку (УБРР), вивчає можливість купівлі понад 25% акцій ПФТС.
“Нова пошта” вимагає в суді від НБУ визнати незаконною видачу “Укрпошті” ліцензії. НБУ зареєстрував договори про участь “Укрпошти” в міжнародних платіжних системах. Тепер же “Нова пошта” вимагає в суді визнати постанову Нацбанку незаконною.
Київстар попередив про проблеми з поповненням рахунків. Багато клієнтів сьогодні зіткнулися з неможливістю поповнити свої рахунки через сервіс Приватбанку. Як заявили в прес-службі банку, збій викликаний мережевими неполадками самого оператора і не має стосунку до Приватбанку.
СКМ Ахметова програла апеляцію у справі “Укртелекому”. Високий суд Лондона відмовив компанії з групи СКМ Рината Ахметова в новому розгляді програної справи щодо продажу Укртелекому.
Не обійшлося цього разу і без новин для майнерів:
Тo the Moon: Майнінгова компанія вирішила почати добувати біткойни на кордоні з космосом, для чого відправила повітряну кулю в стратосферу, на висоту понад 35 000 метрів. Як стверджують експерти, перспектива видобутку біткойнів в атмосфері стає все більш привабливою для венчурних капіталістів і майнінгових компаній.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас