СКМ Ахметова програла апеляцію у справі "Укртелекому" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СКМ Ахметова програла апеляцію у справі "Укртелекому"

Фондовий ринок
684
Ахметов в черговий раз програв судову тяжбу в Лондоні. Високий суд Лондона відмовив компанії з групи СКМ Ріната Ахметова в новому розгляді програної справи щодо продажу Укртелекому.
Про це повідомили в прес-службі СКМ.
СКМ, зокрема, просила суд направити справу на новий розгляд до Лондонського міжнародного арбітражного суду.
“У поточному рішенні зазначається, що Арбітражний суд все ж не врахував “потенційно дуже важливі докази”, в результаті розгляду яких результат справи та рішення арбітражу могли б бути іншими”, – йдеться в заяві СКМ.
Раніше Лондонський міжнародний арбітражний суд ухвалив рішення на користь іншої компанії – Raga Establishment.
СКМ пояснює, що оскарження рішення було засноване на тому, що лондонський суд мав відкласти його винесення до завершення судових розглядів про приватизацію Укртелекому в Україні.
У заяві СКМ також зазначається, що наявна суперечка не має якого-небудь впливу на звичайну бізнес-діяльність групи та її активи.
СКМ наполягає в суді на те, що Raga Establishment не виконала обов’язкові умови договору купівлі-продажу Укртелекому в 2013 році.
Нагадаємо, що 27 грудня окружний суд Нікосії ухвалив замороження активів Ахметова на суму $820 млн у справі Укртелекому. При цьому в СКМ заявили, що оскаржать рішення кіпрського суду.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас