Volvo готує платформу для продажу вживаних вантажівок в Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volvo готує платформу для продажу вживаних вантажівок в Європі

Фондовий ринок
286
Volvo Trucks шукає нові шляхи розширення бізнесу з продажу вантажівок з пробігом на європейських ринках. В рамках цього процесу компанія зараз приводить до Європи Arrow Truck Sales – добре відпрацьовану концепцію з США. Підприємство, засноване в Берліні, розпочне продаж вживаних вантажівок всіх брендів з осені 2018 року.
Arrow Truck Sales Inc., дочірня організація Volvo Group Holding в Північній Америці була заснована в 1950 році і з часом перетворилася на провідного північноамериканського постачальника вантажівок середньої і великої вантажопідйомності, що раніше були в експлуатації. Arrow завоювала репутацію солідного гравця на ринку вантажних автомобілів США, постачаючи своїм клієнтам високоякісні авто з пробігом.
Нова компанія, Arrow Truck Sales GmbH, буде працювати незалежно від Arrow в Північній Америці і від поточних операцій з автомобілями, що здійснюються компаніями і центрами вантажівок Volvo Trucks в Європі. Вона розпочне свою діяльність як невелика за масштабом організація, розташована неподалік від Берліна (Німеччина), поруч з аеропортом, маршрутами далеких дорожніх перевезень і центром вантажівок Volvo у Вільдау (Volvo Truck Center Wildau).
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас