Півмільйона гривень виплатила СГ "ТАС" за пошкоджений в пожежі BMW — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Півмільйона гривень виплатила СГ "ТАС" за пошкоджений в пожежі BMW

Особисті фінанси
33
Інцидент із застрахованим СГ «ТАС» автомобілем BMW Х5, який пізніше було визнано страховою подією, стався в Запоріжжі.
Близько третьої години ночі охоронець стоянки, де було припарковано позашляховик, побачив, що авто спалахнуло. Незважаючи на оперативний приїзд пожежних, які швидко локалізували вогонь, автомобіль внаслідок пожежі зазнав серйозних пошкоджень.
Та поки слідчі з’ясовують причини займання та шукають ймовірних винуватців пригоди, Страхова група «ТАС» в рамках своїх зобов‘язань за договором ЄвроКАСКО 5 зірок здійснила виплату належного страхового відшкодування в розмірі заподіяних власникові пошкодженої автівки збитків.
Авто було застраховано за програмою «4 зірки».
Нагадаємо, договір страхування наземного транспорту «ЄвроКАСКО 5 зірок» від СГ «ТАС» – унікальний продукт на вітчизняному ринку автострахування. Він включає в себе 5 програм – різних за наповненням та, відповідно, різної вартості.
Так, програма «1 зірка» захищає автовласника на випадок викрадення або знищення автомобіля. Водночас за програмою «2 зірки» страховик відшкодовує також збитки, спричинені значними пошкодженнями застрахованого транспортного засобу. У випадку укладення договору страхування за програмою «3 зірки» страхувальник отримує відшкодування й у разі дрібних пошкоджень авто. Клієнти СГ «ТАС», які обирають для захисту свого автомобіля програму «4 зірки», мають право на самостійне визначення СТО, де здійснюватиметься ремонт застрахованої машини, та отримання відшкодування без надання довідок компетентних органів. Звісно, максимальний страховий захист забезпечує програма «5 зірок», що передбачає розширене страхове покриття, прискорену виплату страхового відшкодування тощо.
Таким чином, в залежності від власних потреб, водійського досвіду та фінансових можливостей кожен автовласник в рамках договору «ЄвроКАСКО 5 зірок» може обрати оптимальну програму страхування за прийнятною для себе ціною та убезпечити себе на випадок будь-яких негараздів з авто.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас