Ідея банк підтримає міжнародний дитячий футбольний турнір «ARMADA CUP 2018» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідея банк підтримає міжнародний дитячий футбольний турнір «ARMADA CUP 2018»

Особисті фінанси
90
2-3 травня у Львові відбудеться турнір за кубок Президента ЛСК «Погонь Львів» «ARMADA CUP 2018», в якому візьмуть участь юні футболісти зі Львова та Кракова. Організаторами заходу стали Львівський Спортивний Клуб “Погонь” Львів та Armada Finance S A.
Турнір відбудеться завдяки патронату Львівської Міської Ради та ГенеральнОГО КонсульствА Республіки Польща у Львові. Партнерами заходи виступили ПАТ «Ідея Банк», Krakowski Bank Współdzielczy, CLS SP Z.O.O. У змаганнях візьмуть участь такі Львівські команди як «Погонь Львів», «Рух Винники-Львів», «Галичина Львів», з Польщі команди – «Вісла Краків», «Футбольна Академія U-21», «Гарбарня Краків».
Турнір «ARMADA CUP 2018» передбачає не лише спортивні змагання, алей захоплюючу екскурсійну частину. В перший день для юних учасників біля пам’ятника “Першому історичному футбольному матчу” буде організовану лекцію про львівський футбол від відомого футбольного журналіста Івана Яремки та провідного спортивного історика професора Збігнєва Бернарка (переможця конкурсу найкращий вчитель року). Після цього юні футболісти відіграють біля пам’ятника показовий матч в ретро стилі, два тайми по 6 хвилин.
- Ідея Банк активно підтримує дитячі спортивні заходи та підтримує українсько-польські ініціативи Консульства Республіки Польща, – говорить Член Правління Ідея Банку Славомір Шляк. – Саме тому ми вирішили підтримати таку подію та виступити партнером. Ми прагнемо аби юні футболісти отримали не тільки захоплюючі враження від самого турніру, але й повернулися додому із гарними цінними подарунками.
Сам турнір між містами відбудеться 3 травня 2018 року на штучному футбольному полі спортивного комплексу у Винниках (вул. Спортова, 1).
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас