Радабанк повідомляє про результати проведення річних загальних зборів Акціонерів Банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Радабанк повідомляє про результати проведення річних загальних зборів Акціонерів Банку

Особисті фінанси
41
20.04.2018 відбулися річні загальні збори Акціонерів Банку, на яких був затверджений звіт Правління ПАТ «АБ «Радабанк» про підсумки фінансово-господарської діяльності банку в 2017 році.
Банк не тільки пережив період активного «банкопаду», а й збільшив показник валюти балансу за рік майже в 2 рази!
За 2017 рік Радабанк приріс за обсягом активів набагато інтенсивніше, ніж банківська система в цілому – на 42% проти 8%. Це означає, що в період, коли система зазнає збитків, згортає обсяги операцій і формує резерви під проблемні кредити, РАДАБАНК продовжує неухильно розвиватися, зберігаючи при цьому стабільно високу якість активів.
Крім сказаного вище, варто звернути увагу на такі важливі досягнення:
Радабанк розширив свою мережу на 10 областей України;
Банк отримав чергове підтвердження кредитного рейтингу рівня uaA + з прогнозом «стабільний»;
У 2017 році без зауважень пройдена діагностика активних операцій за вимогами НБУ;
Емісія карт зросла на 47%;
Стрімко розвивається напрямок продажу монет і банківських металів:
- Радабанк – єдиний в Україні офіційний постачальник ексклюзивних пам`ятних монет Австралійського монетного двору в місті Перт (The Perth Mint);
- Став дистриб`ютором монет Польського монетного двору (Mennica Polska);
- Запущено продаж широкого асортименту зливків, вагою від 1 грама до 1 унції, виробництва Австралії, а також золотих штампованих зливків в заводській упаковці, виробництва Швейцарії, вагою 50, 100 і 250 грамів, які доступні до покупки у відділеннях РАДАБАНК.
Розширюється напрямок VIP-банкінгу, завдяки цьому постійно з`являються нові ексклюзивні пропозиції та привілеї.
РАДАБАНК своєчасно та в повному обсязі виконує свої зобов`язання по поверненню поточних і строкових коштів клієнтів і виконання платежів, про що свідчить більш ніж достатній рівень ліквідних коштів, 119% до 113,5% по системі. А також завдяки послідовній та консервативній політиці управління ризиками, можливі курсові коливання курсу національної валюти не будуть надавати негативного впливу на прибутковість і стійкість Радабанк.
Банк традиційно спеціалізується на кредитуванні надійних корпоративних клієнтів. Зростання кредитного портфеля корелює з загальним зростанням Банку, більш того – є його драйвером. На початок 2018 року приріст розміру кредитного портфеля Радабанк юридичним особам склав 38%, а по системі в цілому всього 3%.
За коштами фізичних осіб – приріст за рік склав 70% при відносно низькій вартості фондування – це перш за все показник довіри клієнтів. У той час як по системі цей показник зупинився на позначці в 12%.
Банк приростає як за пасивами від населення, так і за коштами юридичних осіб, набагато активніше, ніж система в цілому – на 45% проти 1%. Але знову ж таки, частка валютних пасивів невелика в порівнянні з системою, що дозволяє нам бути незалежними від курсових ризиків.
Докладні показники та діаграми розвитку Радабанк Ви можете побачити в презентації:
Радабанк vs система 2017
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас