Таскомбанк укріпив свої позиції серед 50 провідних банків країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк укріпив свої позиції серед 50 провідних банків країни

Особисті фінанси
24
Фінансово-аналітична група «Фінансовий Клуб» підбила підсумки щорічного рейтингу «50 провідних банків України». Таскомбанк покращив свої позиції одразу на 2 пункти й за результатами роботи у 2017 році піднявся в рейтингу на 14 місце.
У рамках проекту «50 провідних банків України» також були названі переможці в п’яти персональних рейтингах. Так, Перший Заступник Голови Правління Таскомбанку увійшов до ТОП-5 номінації «Кращий корпоративний банкір», а Заступник Голови Правління Олег Поляк — до ТОП-10 номінації «Кращий роздрібний банкір».
Крім суттєвого покращення позицій у загальному рейтингу, Таскомбанк названо переможцем у номінації «Класичний депозит».
Також Таскомбанк увійшов до ТОП-10 ряду інших профільних номінаціях рейтингу, а саме:
«Обслуговування фізичних осіб у відділенні» — 2 місце;
«Ощадний депозит» — 3 місце;
«Кредити МСБ» — 5 місце;
«Обслуговування юридичних осіб» — 6 місце;
«Інкасація» — 7 місце;
«Автокредит» — 8 місце;
«Іпотечний кредит» — 9 місце;
«Преміальний банкінг» — 10 місце.
Окремо хочемо відмітити позицію Таскомбанку в рейтингу «Преміальний банкінг»: попри те, що цей напрямок досить молодий у Банку, йому вже вдалось потрапити до ТОП-10 лідерів ринку private banking в Україні.
«Таскомбанк сьогодні — це універсальний банк, що гармонійно розвиває багато напрямків по роботі з різними сегментами клієнтів. За досить короткий період ми повністю перезапустили роздрібний бізнес, створили напрямок мікрокредитування, ввели нову сегментацію по роботі з юридичними особами, завдяки чому змогли надавати більш якісний сервіс нашим клієнтам. Сьогодні ми не боїмося здорової конкуренції та вважаємо, що без неї неможливо було б створити якісний ринок.
Це ще один стимул ставати краще, працювати ефективніше, йти в ногу з часом та впроваджувати нові технології», — підкреслив Олег Поляк, Заступник Голови Правління АТ «Таскомбанк».
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас