«Лікар Поруч» – це перша в Україні програма медичного страхування, що надає можливість отримати консультацію лікаря online. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Лікар Поруч» – це перша в Україні програма медичного страхування, що надає можливість отримати консультацію лікаря online.

Особисті фінанси
84
«Лікар Поруч» – це перша в Україні програма медичного страхування, що надає можливість отримати консультацію лікаря online.
В основі програми – популярна в світі модель телемедицини, що дозволяє отримувати консультацію лікаря дистанційно – без необхідності візиту до лікарні чи поліклініки. Для спілкування з лікарем необхідний тільки пристрій з доступом до інтернету. Мета продукту – надати клієнтам якісно новий та зручний сервіс.
Незалежно від обраного пакету страховий захист поширюється на 2 особи на вибір – чоловік, дружина, дитина. При цьому, придбавши програму страхування «Лікар Поруч», клієнт отримує безліч можливостей, а саме: можливість отримати консультацію лікаря в будь-якому місці (навіть за кордоном), простий та зручний спосіб отримання консультації лікаря в online-форматі, а також допомогу досвідчених та ввічливих лікарів, які уважно вислухають та нададуть рекомендації з оптимального лікування пацієнта, що звернувся за допомогою.
Тепер разом з програмою «Лікар поруч» отримати консультацію гарного лікаря стало легко, просто та доступно!
Оформити участь у програмі медичного страхування «Лікар Поруч» можливо у будь-якому відділенні Forward Bank. Ознайомитись детальніше з програмою щодо даного продукту можливо на сайті страхової компанії, або за номером довідково-інформаційного центру страхової компанії: 0 800 300 922.
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас