Провідний український порт можуть віддати у концесію - АМПУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Провідний український порт можуть віддати у концесію - АМПУ

Фондовий ринок
485
За сприяння Міністерства інфраструктури компанія Egis розробляє техніко-економічне обгрунтування проекту концесії морського порту “Южний”, що розташовується в Одеській області.
Про це повідомляє Адміністрація морських портів України.
Зазначається, що нещодавно відбулася розширена нарада щодо цього проекту, в якій взяли участь керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс, службовці Мінінфраструктури України, міжнародні партнери України, зокрема, представники ЄБРР, Міністерства фінансів США, осередку ЄС в Україні, міжнародної консультаційної компанії Egis International.
Підкреслюється, що під час заходу його учасники обмінялися своїм баченням і обговорили можливі проблемні питання. Заключний звіт буде представлено 2 липня.
“Вихід держави зі стивідорної діяльності є вирішеним питанням. Цей процес повинен відбутися в усіх портах. Реалізація концесійного проекту в порту “Южний” є одним із найбільш перспективних проектів, який буде важливим і цікавим для держави та бізнесу, адже стивідорна компанія ДП “МТП “Южний” є однією з найбільших в Україні”, – зауважив Райвіс Вецкаганс.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас