Акціонери Райффайзен Банку Аваль розподілили прибуток за 2017 рік, змінили тип акціонерного товариства та обрали Наглядову раду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акціонери Райффайзен Банку Аваль розподілили прибуток за 2017 рік, змінили тип акціонерного товариства та обрали Наглядову раду

Особисті фінанси
178
Київ. 27 квітня. — Акціонери Публічного акціонерного товариства «Райффайзен Банк Аваль» на своїх річних загальних зборах, що відбулися сьогодні у Києві, затвердили звіти Спостережної ради та Правління про результати діяльності банку у 2017 році та ухвалили основні напрямки діяльності банку на 2018 рік. Було також заверджено звіти і висновки Аудиторської фірми ПрАТ «КПМГ Аудит» про діяльність банку в 2017 році.
Згідно із затвердженими на зборах річних результатів діяльності Райффайзен Банку Аваль та його дочірніх підприємств, прибуток банку за 2017 рік склав 4 468,581 млн грн. Його буде розподілено наступним чином: 0,7 млн грн. буде спрямовано на виплату дивідендів власникам привілейованих акцій банку, майже 223,5 млн грн направлять у резервний фонд банку, близько 4 244,4 млн грн. буде виплачено у вигляді дивідендів власникам простих акцій банку.
На своїх зборах акціонери банку вирішили змінити тип акціонерного товариства на приватне акціонерне товариство. У зв’язку з цим змінюється і найменування банку — з Публічного акціонерного товариства «Райффайзен Банк Аваль» на Акціонерне товариство «Райффайзен Банк Аваль». Скорочена назва — АТ «Райффайзен Банк Аваль» — лишилася без змін.
На зборах було обрано Наглядову раду Райффайзен Банку Аваль, до якої входять Голова Наглядової ради Мартін Грюль, заступник Голови Наглядової ради Андрій Степаненко, а також члени Наглядової ради Джозеф Еберле (Joseph Eberle), Харальд Кроегер (Harald Kroeger), Роберт Фріц (Robert Fritz), Андреа Морару(Andreea Moraru), Ганна Дерев’янко, Павло Шеремета, Даніель Білак.
У зв’язку з прийнятими акціонерами рішеннями та вступом в дію нових законодавчих норм на зборах акціонерів було також внесено зміни до статуту та низки інших документів банку шляхом затвердження їх нових редакцій, а також затверджено положення про Наглядову раду банку.
АТ «Райффайзен Банк Аваль» зареєстровано 27 березня 1992 року, із жовтня 2005 року став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ. Станом на 31 грудня 2017 року Група Райффайзен володіла 68,28% акцій банку, Європейський банк реконструкції та розвитку — 30%.
Широкий перелік стандартних та новітніх банківських послуг надаються більш ніж 2,5 млн клієнтам Райффайзен Банку Аваль через загальнонаціональну мережу, до якої станом на кінець грудня 2017 року входили 500 відділень по всій Україні.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас