Нацкомісія з цінних паперів позбавила 11 банків деяких ліцензій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацкомісія з цінних паперів позбавила 11 банків деяких ліцензій

Фондовий ринок
534
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку анулювала лінцензії 11 банкам і ще 11 фінкомпаніям. Про це повідомляє прес-служба регулятора.
Ощадбанку, Сітібанк і Банку 3/4 анулювали ліцензії на управління цінними паперами та андерайтинг, Укргазбанку і ТАСкомбанку – на управління цінними паперами, банкам Юнісон, Земельний капітал і Траст-капітал – на дилерську діяльність, Дойче Банку ДБУ і банку Фамільний – на брокерську діяльність (останньому анулювати також на андерайтинг), а Альфа-банку – на андеррайтинг, відзначає регулятор.
Крім того, НКЦПФР анулювала ліцензії на андерайтинг компаніям Альтана Капітал, Ай Пі Сек’юрітіз, Міленіум Капітал, ІК А.І.С.Т. – Інвест, Запоріжсталь-АГ, Планета сервіс, Фенікс; на діяльність з управління цінними паперами Інформаційно-депозитарному центру Глобал і Київ-дилеру; на брокерську діяльність компнії Колегія – цінні папери, а також на брокерську діяльність Стокмаркет-інвест.
Ліцензії анульовані у зв’язку з нездійсненням ліцензіатами професійної діяльності на фондовому ринку в період з 1 січня 2017 року по 12 квітня 2018 року, уточнює НКЦПФР.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас