Українська компанія виграла тендер на ремонт дороги за 62 гривні 30 копійок (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українська компанія виграла тендер на ремонт дороги за 62 гривні 30 копійок (інфографіка)

Фондовий ринок
2431
Компанія ПБС виграла конкурс з капітального ремонту автодороги місцевого значення з ціною всього 62,3 грн, але відмовляється проводити роботи, пояснюючи низьку ціну збоєм в системі подачі електрики.
Про це повідомила державний уповноважений Антимонопольного комітету України Агия Загребельська на своїй Facebook-сторінці.
Українська компанія виграла тендер на ремонт дороги за 62 гривні 30 копійок (інфографіка)
За її словами, замовником на тендері виступало комунальне підприємство Закарпатської обласної ради Будкомплектторг, яке шукало виконавця капітального ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення очікуваною вартістю 64,95 млн грн.
“Пропозиція ПБС за результатами аукціону – 62,30 грн. Скаржник ПБС просить скасувати рішення про визначення його переможцем і зазначає, що відбулася несанкціонована адресація даних за заявленою ціною зі значенням 62,3 грн в результаті технічного збою, викликаного стрибком напруги в мережі”, – повідомила Загребельська.
За її словами, це вже другий подібний випадок за місяць.
Нагадаємо, що компанії Сокар Україна відмовили задовольнити скаргу про скасування результатів тендеру Укрзалізниці, через що паливний трейдер може втратити кілька мільйонів гривень.
За даними ЗМІ, компанію ПБС контролює нардеп Олександр Шевченко, який обирався від Блоку Петра Порошенка, а потім вийшов із фракції. Раніше він керував курортом Буковель, який належав Геннадію Боголюбову й Ігорю Коломойському. Курорт був у заставі Приватбанку.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас