Фінклуб нагородив Альфа-Банк Україна трьома нагородами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фінклуб нагородив Альфа-Банк Україна трьома нагородами

Особисті фінанси
131
«Фінансовий клуб» оголосив переможців щорічного дослідження «50 провідних банків України» та вручив нагороди на церемонії Financial Club Awards – 2018. Альфа-Банк Україна отримав першість у номінації «Карткові кредити» та посів 4-те місце у загальному рейтингу найбільших банків.
Другий рік поспіль карткові кредити від Альфа-Банку Україна визнаються найкращими серед інших пропозицій провідних банків. Це є авторитетним підтвердженням того, що створений банком продукт – кредитна картка «Максимум» з cashback сервісом – найліпше відповідає сьогоднішнім очікуванням та запитам українців.
У загальному рейтингу провідних банків Альфа-Банк Україна посів 4-те місце, ставши другим кращим недержавним банком в Україні. Крім того, лише за рік банк злетів на 9 позицій з минулорічного 13-го місця. Для визначення місця банку в рейтингу враховувалися фінансові показники та масштаб діяльності фінустанови станом на 1 січня 2018 року (чистий прибуток, розмір статутного капіталу, обсяг залучених коштів та виданих кредитів, кількість власних банкоматів та відділень).
Відзначено нагородами і професіоналів банку, які продемонстрували високі результати. Олена Лук’янчук вчетверте отримала відзнаку від «Фінансового клубу» як «Кращий операційний директор» Альфа-Банку Україна. Роману Шпеку, старшому раднику Альфа-Банку Україна, голові ради НАБУ, було віддано 2-ге місце у рейтингу довіри «Фінансове визнання» у номінації «Банкіри».
«Фінансовий клуб» у рамках церемонії Financial Club Awards – 2018 загалом визначив 15 банків-переможців та п’ять кращих топ-менеджерів щорічного проекту «50 провідних банків України», а також дев’ять переможців голосування «Фінансове визнання». У церемонії взяли участь близько 120 учасників ринку, серед яких були представники органів влади, голови правління і топ-менеджери банків.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас