У Дніпропетровській області почали перевіряти стан доріг, відремонтованих за останні два роки - голова ОДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Дніпропетровській області почали перевіряти стан доріг, відремонтованих за останні два роки - голова ОДА

Казна та Політика
256
Спеціальна комісія з представників Дніпропетровської облдержадміністрації, технагляду, підрядних організацій, місцевих громад і громадськості почала перевірку стану доріг у Дніпропетровській області, ремонт яких проводився протягом останніх двох років.
“Протягом трьох років ми капітально відремонтували майже півтисячі доріг. Після повного оновлення – обов’язкові перевірки. Перші в цьому році вже стартували. Капітально відремонтоване покриття повинно служити не менше п’яти років – така гарантія від підрядників. Це прописано в договорах. Як і те, що можливі недоліки вони будуть переробляти за свій рахунок”, – розповів журналістам голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.
Так, при перевірці доріг в селищах Покровське, в якому в 2016 році було відремонтовано 4,3 тис. кв. м дорожнього покриття на вулиці Грушевського, і Просяне, де у 2017 році капітально оновили 4,5 тис. кв. м асфальту, після зими були виявлені дефекти на трьох ділянках.
“У підрядника є місяць на усунення пошкоджень”, – зазначила журналістам член комісії, заступник начальника управління дорожньо-транспортного господарства департаменту ЖКГ і будівництва ДніпроОДА Тетяна Добровольська.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас