Danske Bank може піти з країн Балтії - джерела — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Danske Bank може піти з країн Балтії - джерела

Фондовий ринок
269
Danske Bank в п’ятницю має намір оголосити про плани виходу з Литви і, можливо, з усіх країн Балтії, повідомляє BNS з посиланням на джерела.
Проте чинний у Вільнюсі центр послуг Danske Bank, за даними BNS, буде продовжувати роботу.
Отримати коментар данського Danske Bank агентству BNS поки що не вдалося. Тим часом, прес-аташе філії банку в Литві Вайда Бічкуте сказала, що не може коментувати цю інформацію. “У четвер Danske Bank оприлюднює фінансові результати за перший квартал. До цього я, напевно, нічого не повідомлю”, – сказала вона.
Як повідомлялося раніше, Danske Bank на початку червня 2016 року завершив передачу своїх клієнтів роздрібного банкінгу в Литві банку Swedbank. Danske Bank в Литві та Латвії тепер надає тільки послуги корпоративного і приватного банкінгу.
Повідомлялося також, що регулятори Естонії та Данії розслідують повідомлення про відмивання коштів в естонській філії Danske Bank. Як писали ЗМІ, керівництво банку могло дізнатися про можливі порушення ще у 2013 році, тоді як внутрішнє розслідування почалося тільки в минулому році. Серед осіб, які могли відмивати кошти, називалися і громадяни Росії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас