"Антонов" озвучив готовність до виконання повного спектру стратегічних перевезень в інтересах НАТО і ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Антонов" озвучив готовність до виконання повного спектру стратегічних перевезень в інтересах НАТО і ЄС

Фондовий ринок
332
ДП “Антонов” (Київ) в рамках участі у роботі міжнародної авіакосмічної виставки ILA-2018, що проходить 25-29 квітня в Берліні (Німеччина), озвучив готовність авіакомпанії “Авіалінії Антонова” до виконання повного спектру стратегічних перевезень за програмою Strategic Airlift Interim Solution (SALIS) в інтересах НАТО і ЄС у зв’язку з планами щодо виходу з програми російської авіакомпанії “Волга-Дніпро”.
“Оскільки російська компанія “Волга-Дніпро” має намір вийти з програми Strategic Airlift Interim Solution (SALIS), “Антонов” готовий надати повний спектр послуг країнам-учасницям цієї програми і гарантує надання необхідної кількості літаків Ан-124-100 “Руслан” і Ан-225 “Мрія” для виконання стратегічних авіаційних перевезень в інтересах НАТО і ЄС”, – передала прес-служба ключовий меседж поширеної офіційної заяви.
У зв’язку із цим в ДП “Антонов” також нагадали, що у зв’язку з новою геополітичною ситуацією український оператор важкого транспортного Ан-124-100 “Руслан” припинив співпрацю з російською “Волга-Дніпро” і працює на ринку вантажних авіаперевезень самостійно, у тому числі в рамках програми НАТО SALIS.
Як уточнили в прес-службі, ДП “Антонов” бере участь у роботі виставки на запрошення німецької сторони в особі організаторів ILA, і демонструє на авіасалоні найбільший у світі транспортний Ан-225 “Мрія” вантажопідйомністю 250 тонн, що входить в парк “Авіаліній Антонова”.

Довідка Finance.ua

  • ДП “Антонов” – провідний український розробник та виробник авіатехніки, з 2015 року за рішенням уряду входить в держконцерн “Укроборонпром”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас