Радабанк на унікальній конференції в Києві! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Радабанк на унікальній конференції в Києві!

Особисті фінанси
28
Сьогодні, 25 квітня в київському офісі «Майкрософт Уераїна» проводиться III Міжнародна конференція «Цифрові рішення для Страхових компаній і Банків: Online – Страхування, Продажі, Автоматизація, Cybersecurity, Digital marketing – 2018» учасниками якої стали Начальник відділу маркетингу – Кононенко Андрій і Начальник управління розробки продуктів роздрібного та малого бізнесу – Лаврушин Дмитро.
ТОП-менеджмент Радабанк постійно розвивається, вчиться й підвищує кваліфікацію для того, щоб ми могли запропонувати Вам кращі сучасні рішення та продукти, які задовільнять Ваші потреби.
Унікальність конференції полягає в тому, що тільки тут можна взяти особисту участь в обговоренні рішень спрямованих на усунення проблем в законодавчій базі та отримати безцінний досвід живого спілкування з регулятором і ключовими фахівцями і експертами.
В обговоренні беруть участь:
НБУ (Департамент інноваційного розвитку, Департамент інформаційних технологій, Департамент безпеки);
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку;
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг;
Державна служба фінансового моніторингу України;
Незалежна асоціація банків України (НАБУ);
Ліга Страхових Організацій України (ЛСОУ);
Українська федерація страхування;
Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ);
Федерації Страхових Посередників України (ФСПУ);
Національна Асоціація Страховиків України;
Асоціація «Страховий бізнес».
Українські та міжнародні експерти зі Сполучених Штатів Америки, Ізраїлю, Польщі, Угорщини, країн Прибалтики, Республіки Казахстану, Посольства Франції в Україні / Бізнес Франс, Посольства Республіки Молдова, Посольства Республіки Узбекистану та ін., запропонують свій досвід цифрових перетворень в банках і страхових компаніях , а також експертні коментарі, застереження та рекомендації.
На сучасному фінансовому ринку України цифрові технології є тією рушійною силою, яка дозволяє банкам успішно взаємодіяти з все більш вимогливими й нетерплячими клієнтами. Споживачі, прекрасно розбираючись в технологічних новинках і активно використовуючи їх в повсякденному житті, очікують відповідного інноваційно-технологічного рівня обслуговування і від фінансистів. Радабанк це розуміє, і постійно впроваджує нові цифрові рішення. Протестувати деякі з них Ви можете прямо зараз! Завантажуйте мобільний додаток RB24 (доступний для Android та IOS) або переходьте до WEB-банкінгу з оновленим дизайном, і користуйтеся всіма перевагами дистанційного банкінгу!
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас