У Райффайзен Банку Аваль - найкращі кредити МСБ і зарплатні проекти, Володимир Лавренчук - кращий банкір - "50 провідних банків України 2018" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Райффайзен Банку Аваль - найкращі кредити МСБ і зарплатні проекти, Володимир Лавренчук - кращий банкір - "50 провідних банків України 2018"

Особисті фінанси
34
Київ. 25 квітня. – Компанія «Фінансовий клуб» за результатами свого дослідження «50 провідних банків України 2018» назвала Райффайзен Банк Аваль переможцем в номінаціях «Кредити малому і середньому бізнесу» і «Зарплатні проекти»; голова правління банку Володимир Лавренчук зайняв І місце в категорії «Банкіри».
Урочиста церемонія нагородження переможців відбулася в Києві 24 квітня.
За традицією дослідження проводилося на основі публічних фінансових даних, аналітичної та експертної оцінки внутрішньої інформації банків, спеціально наданої кредитними установами організаторам дослідження. Крім обліку фінансових показників проводилася також оцінка послуги або окремого напрямку роботи банку гравцями ринку і комплексна оцінка.
Методологія і порядок розрахунку рейтингу були актуалізовані і узгоджені з членами експертної ради, які є фахівцями в окремих напрямках банківського бізнесу. Аудит складових рейтингу і підсумкової таблиці проводять члени наглядової ради проекту, в який входять найбільш впливові фахівці фінансових послуг.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас