Борг російських компаній західним інвесторам оцінено в $800 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Борг російських компаній західним інвесторам оцінено в $800 млрд

Світ
448
Борги російських компаній перед західними інвесторами складають 800 млрд доларів, що вдвічі перевищує обсяг коштів, які знаходяться у Стабілізаційному фонді РФ, — розповів екс-міністр закордонних справ України Володимир Огризко.
«Борги російських компаній перед західними інвесторами складають 800 мільярдів доларів — це рівно вдвічі більше, ніж те, що є у Стабілізаційному фонді, який має 400 млрд доларів. Такі, навіть точкові, але дуже правильні уколи (санкції – Ред.) по деяким найбільшим боржникам будуть означати, що треба думати буде в Кремлі дуже серйозно. Інакше там башти почнуть нахилятися в інші боки», — зазначив колишній дипломат в ефірі «5 каналу».
Раніше повідомлялося, що на цьому тижні стало відомо про готовність країн-членів «Великої сімки» посилити санкції проти Росії через відмову Кремля виконувати домовленості про врегулювання ситуації на Донбасі, підписані в Мінську.
Також повідомлялося, що санкції проти РФ може розширити Британія після «шпигунського скандалу» із замахом у британському Солсбері на екс-офіцера російського ГРУ і його дочку.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас